banner913
banner932
banner1012

Hükümet, halkı akılcı çözümlerle rahatlatmalı

banner1020

Esnafla buluşan Özersay ve HP milletvekilleri, hükümetin halkın sıkıntılarına kulaklarını tıkadığını, insanların geçim sıkıntısının vahim boyutlara geldiğini belirtti

banner974
Hükümet, halkı akılcı çözümlerle rahatlatmalı

banner971
 
 
Halkın Partisi, Mağusa, Girne, Güzelyurt ve Lefke'de ziyaretlerde bulundu. HP Genel Başkanı Kudret Özersay ve milletvekillerinin esnafın vatandaşların sıkıntılarını dinlediği ziyaretlere partinin ilçe başkanları ve ilçe üyeleri de eşlik etti.
Adını aldığı “halk”ın sıkıntılarını dinleyip meclise taşıyıp çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten HP’li vekiller, her zaman olduğu gibi bundan sonra da halkın yanında olup onlar için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Gailelerinin memleket ve vatandaşın refahı olduğunu belirten Halkın Partisi lideri ve milletvekilleri, esnafın nefes alacağı formüllerin bir an önce uygulamaya koyulması gerektiğini, hep söyledikleri gibi işe kapıların açılmasıyla başlamak gerektiğini aktardılar. Hükümetin halkın sıkıntılarına kulaklarını tıkadığını, insanların geçim sıkıntısının vahim boyutlara geldiğine işaret eden partililer, farklı destek paketleriyle esnafın yarasına merhem olmak gerektiğinin, pandemi koşullarını da göz önünde bulunarak akılcı ve bilime dayalı önlemlerle ilerlenmesi gerektiğinin altını çizdi
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.