banner913
banner932
banner1012

Harmancı "LTB olarak destek olmaya bir kez daha hazırız"

banner1020

banner974
Harmancı "LTB olarak destek olmaya bir kez daha hazırız"

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla LTB olarak geçmişte başarı ile yürüttükleri aşı organizasyonunu bir kez daha 5 hemşire ve 1 gönüllü doktor ile destek vermeye hazıur olduklarını açıkladı.
Mehmet Harmancı'nın paylaşımı şöyle:
Herkese günaydın, LTB olarak aşı konusunda yaşanan bazı kaotik süreçlerin önüne geçebilmek, çocuklarımızın eğitim süreçlerinin, yetişkinlerin ise ekmek ve aşlarının sekteye uğramadan devamını sağlayabilmek için destek olmaya bir kez daha hazırız.
Sağlık bakanımızın dün sürecin hızlanması için hemşire ve doktor çağrısına istinaden Lefkoşa Türk Belediyesi olarak geçmişte başarı ile yürüttüğümüz aşı organizasyonunu bir kez daha 5 hemşire ve 1 gönüllü doktor ile Merkez Lefkoşa'da gerekli her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yapabileceğimizi bakanlığımıza ilettik.
Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da toplumumuz adına her türlü iş birliğine hazırız.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.