banner913
banner932
banner1012

HADO Taşucu-Girne seferleri 8 Mayıs’ta başlıyor

banner1020

banner974
HADO Taşucu-Girne seferleri 8 Mayıs’ta başlıyor

banner971
HADO (Hatay Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri İşletmesi), Girne-Taşucu deniz otobüsü seferlerine 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü başlıyor.
Rotam Denizcilikten verilen bilgiye göre, 2022 yaz sezonunda Hatay’dan Kıbrıs’a ekonomik ve hızlı deniz ulaşımı başlatan HADO, 6 Şubat depreminde Hatay Limanının hasar görmesi nedeniyle, bu yaz sezonunda Girne-Taşucu hattında hizmet verecek. Ülkeye deniz yolculuğunda kaliteyi getiren HADO, KKTC’ deki en lüks ve konforlu gemi ile hizmetini devam ettirecek.
Bu kapsamda ilk sefer, 8 Mayıs Pazartesi günü Taşucu’ndan Girne’ye yapılacak. İlk seferde, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın da KKTC’ye gelmesi bekleniyor.
HADO Taşucu-Girne seferleri, Girne’den Salı, Perşembe ve Pazar günleri; Taşucu’ndan Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak ve HADO biletleri www.rotamdenizcilik.com adresinden alınacak
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.