banner913
banner932
banner1012

Güney'de çalışan işçilerin karar isyanı

banner1020

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin aldığı kararlar çerçevesinde Güney Kıbrıs'taki iş yerlerine gidemeyen birçok işçi bugün seslerini duyurmak adına başbakanlık ışıklarının bulunduğu kavşakta eylem yapıyor.

banner974
Güney'de çalışan işçilerin karar isyanı

banner971

 Kıbrıs’ın güneyinde çalışan işçiler, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi tarafından güneyde çalışanlarla ilgili alınan karara tepki gösterdi. İşçiler söz konusu kararın geri alınması için şu sıralarda başbakanlık ışıkları olarak bilinen kavşağı trafik akışına kapatmış durumda. 



Oldukça gergin ve endişeli olan işçiler alınan kararın hiçbir insan hakkı ve eşitliğine uymadığını bu tedbirlerin kendilerini açlığa ve sefalete süreklediğini ayrıca yıllardır alın teriyle kazandıkları emeklerini de sıfırla çarptığını belirtirken yetkililerin kendilerine destek çıkmasını bekliyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.