banner913
banner932
banner1012

Görevden alma ve atamalara devam

banner1020

banner974
Görevden alma ve atamalara devam

banner971
Resmî Gazetede, görevden alma ve atamalar yayınlandı. Bugünkü Resmî Gazetede yayınlanan ve yarın itibariyle geçerli olacak görevden alma ve atamalara göre, 9 Kasım 2018’den bu yana Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü, Basın, Dış İlişkiler ve Protokol Müdürü mevkiinde görev yapan Yasa Yeşilada bu görevinden alındı, yerine Narin Yalıner Ataöz atandı.
27 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Başbakanlık Denetleme Kurulu Üye mevkiinde bulunan Mehmet Baturay görevden alınırken, Gözde Muhtaroğlu bu göreve atandı.
Öte yandan 18 Mart 2022 tarihinden bu yana Karayolları Dairesi Müdürlüğü yapan Ahmet Aydın görevinden alındı ve 18 Mart 2022’den beri Karayolları Dairesi Müdürlüğü yapan Mustafa Yeşil bu görevden alınarak, Karayolları Dairesi Müdürlüğüne atandı.
Bugünkü Resmî Gazeteye göre ayrıca 4 Mayıs 2021’de Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü Özel Kalem Müdürü mevkiine atanmış olan Mustafa Çaluda görevinden alındı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.