banner913
banner932
banner1012

Gönyeli Belediyesi’nden eğitime büyük katkı

banner1020

Gönyeli Belediyesi, Gönyeli İlkokulu’nda bulunan Mehmet Kofalı Bilgisayar Dersliği’ni yeniledi ve dersliğe son teknolojiye sahip 42 yeni bilgisayar hediye etti

banner974
Gönyeli Belediyesi’nden eğitime büyük katkı

banner971

Gönyeli Belediyesi eğitime katkılarını sürdürdü, Gönyeli İlkokulu’nda bulunan Mehmet Kofalı Bilgisayar Dersliği yeniledi. Dersliğe son teknolojiye sahip 42 yeni bilgisayar alındı.  
Gönyeli İlkokulu Müdürü Rağıp Öztüccar da her zaman yanlarında olan belediye başkanı Ahmet Yalçın Benli ve Gönyeli Belediyesi’ne teşekkür etti.  
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, dünyalı çocuklar yetiştirmeye devam edeceklerini, geçmişten aldıkları sorumlulukla geleceğe geçmişini bilen ve geleceğe emin adımlarla yürüyen bir nesil bırakacaklarını söyledi.  
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ayrıca Kofalı ailesine teşekkür etti. Kofalı ailesinin geçmişte bu dersliği yaparak kendilerine sorumluluk yüklediğini anımsatan Benli, “Bizler de çocuklarımıza bilgisayar desteği sunarak, bu güzel merkezde en çağdaş eğitimin sürdürülmesi için adım atıyoruz” dedi.
Benli şunları söyledi:
“Eğer biz bugün bu çocukları yarına hazırlayabiliyorsak geceleri rahat uyuyacağız. Bizim Gönyeli Belediyesi olarak tüm ülkede kabul gören bir özelliğimiz var. Ülkenin en güçlü belediyesiyiz. Nasıl bugüne kadar bu çocukların arkasında durduk, bundan sonra da arkalarında duracağız. Nasıl ki bugüne kadar Gönyeli Belediyesi olarak Gönyeli İlkokulu’na desteklerimizi sürdürdük. Bu katkılar bundan sonra da devam edecek. Birçok kuruluşun bu okula ciddi katkıları oldu onlara da teşekkür hepimizin borcudur.  
Mehmet Kofalı ailesi de bize bir sorumluluk yükledi. Artık okulların donanımları onların bıraktığı yerden daha da ileriye gidecek. Öğretmen arkadaşlarımın çalışma azimlerine şahit olan biri olarak onlara güveniyorum. Biz güçlerimizi birleştirdik ve birleştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı birer dünyalı olarak yetiştirmeye devam edeceğiz.”  


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.