banner913
banner932
banner1012

Gönyeli Belediyesi'nden iki okula ‘temassız ateş ölçer termal kamera’ desteği

banner1020

Okul ve Gönyeli Belediyesi iş birliği ile iki okula satın alınan profesyonel termal kamera ile öğrencilerin sıcaklığı çok daha pratik şekilde ölçülebilecek

banner974
Gönyeli Belediyesi'nden iki okula ‘temassız ateş ölçer termal kamera’ desteği

banner971

 Gönyeli Belediyesi, belediye sınırları içerisindeki iki okula ‘temassız ateş ölçer termal kamera’ desteği sağladı.

Belediye açıklamasına göre okul ve belediye iş birliği ile iki okula satın alınan profesyonel termal kamera ile öğrencilerin sıcaklığı çok daha pratik şekilde ölçülebilecek.

Eğitime ayrılan zamanın verimli kullanılmasını sağlayan termal kamera aynı zamanda pandemi koşullarında güvenli bir kontrol imkânı veriyor. 

Gönyeli Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu ve Gönyeli İlkokulu’nda Covid-19 salgınına yönelik güvenlik önlemleri alındı, belediye gerekli temizlik ve denetim çalışmalarını da yaptı.

EĞİTİM VERİLDİ, ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER ANLATILDI 

Okullardaki öğretmen ve tüm çalışanlara da uzmanlar tarafından alınması gereken önlemler anlatıldı.

Gönyeli Belediyesi tarafından okullardan su numuneleri alındı, tahlile gönderildi, ayrıca, toplu taşıma için uygulamalı eğitim verilerek uyulması gereken kurallar belirlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.