banner913
banner932
banner1012

GKK’da asker alımı ve seferberlikler ertelendi

banner1020

Salgın nedeniyle GKK’da asker alma ve seferberlik faaliyetleri ileri bir tarihe ertelendi

banner974
GKK’da asker alımı ve seferberlikler ertelendi

banner971

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK), askere alma ve seferberlik faaliyetleri hakkında duyuruda bulundu.

Yapılan açıklamada, KKTC Bakanlar Kurulu’nun koronavirüs salgınına karşı almış olduğu kararlara bağlı olarak GKK tarafından önümüzdeki dönem içinde yapılması planlanan asker alma ve seferberlik faaliyetlerinde düzenleme yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda;

- 6 Nisan’da bildirilen 43. Dönem 1. Devre yedek subay yoklamasının 4 Mayıs’a

- 13 Nisan’da asker alım işlemleri gerçekleştirilecek olan 2020 Nisan Celbi’nin Eğitim Merkez Komutanlığı’na sevkinin 4 Mayıs’a

- 6 Mayıs-25 Haziran tarihleri arasındaki planlı seferberlik deneme tatbikatlarının 1 Eylül-16 Aralık tarihleri arasnda icra edilecek şekilde ertelendiği bildirildi.

Açıklamada, önümüzdeki dönemde yaşanacak gelişmelere bağlı olarak yukarıda belirtilen faaliyetlere yönelik ertelenen tarihlerde değişiklik yapılabileceği de kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.