banner913
banner932
banner1012

Girne’deki işadamlarından dayanışma örneği

banner1020

Girne'de iş insanlarından Ömer-Ayşegül Gültekin, Burak Başel, Turgay Mimi, Onur Develi, Orti Market de yardımlarını belediye ulaştırdı

banner974
Girne’deki işadamlarından dayanışma örneği

banner971

Girne Belediyesi, korona virüs salgınıyla mücadele programı çerçevesinde duyarlı iş insanlarının yardımlarını ihtiyaçlı ailelere ve bireylere ulaştırmaya devam ettiğini duyurdu.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Bölgemizde yaşayan duyarlı iş insanlarından Ömer-Ayşegül Gültekin, Burak Başel, Turgay Mimi, Onur Develi, Orti Market de yardımlarını belediye ulaştırdı, biz de yardımları acil ihtiyaç listesine eklenen vatandaşlara ulaştırmaya başladık” dedi.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Evde kal, sağlıklı kal ama yardımlaşma ruhunu kaybetme” sloganını da yinelendi. 
Gıda paketi yardımında bulunmak isteyen ve bu gıda paketlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların 0533 871 2929 – 0533 870 2010 numaralı telefonlara ulaşabileceğini belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.