banner913
banner932
banner1012

Gazimağusa Belediyesi'nden marketlerde örnek uygulama

banner1020

Gazimağusa Belediyesi marketlerde sosyal mesafe ve daha güvenli alışveriş imkanı sağlamak amacı ile vatandaş ve kasiyer arası mesafeyi korumak amaçlı separatör sistemini devreye koydu

banner974
Gazimağusa Belediyesi'nden marketlerde örnek uygulama

banner971

Gazimağusa Belediyesi bir ilke imza atarak Belediye sınırlarında bulunan tüm marketlerde sosyal mesafe ve daha güvenli alışveriş imkanı sağlamak amacı ile vatandaş ve kasiyer arası mesafeyi korumak amaçlı separatör sistemini kendi imkanları ile üretip uygulamaya başladı.

Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmesi için gerekli önlemleri almaya devam eden Gazimağusa Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına destek olabilmek için koruyucu maske üretiminede başlamıştı. Vatandaş ve kasiyer arası mesafeyi korumak amaçlı separatör sistemini kendi imkanları ile üretip uygulamaya başladı. (MHA)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.