banner913
banner932
banner1012

Fuat Oktay, müjdeyi verdi

banner1020

banner974
Fuat Oktay, müjdeyi verdi

banner971
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Başbakan Ersan Saner ve beraberindeki heyet ile yaptığı görüşme sonrasında basına açıklamalarda bulundu. Oktay, KKTC’de kamu çalışanlarının maaş müjdesi beklediğini belirterek, “O müjdeyi verelim.. 800 milyon TL nakit aktarımı yapacağız” dedi.
Oktay, aktarılan 800 milyon TL ile bütçe ve maaş ödemelerindeki sorunun çözüleceğini ifade ederek, “Bunun ötesinde sorunlar olursa birlik ve beraberlik içinde üstesinden geleceğiz” diye konuştu.
Yapılacak olan yardımın sadece memur maaşlarına değil, özellikle yollardaki alt yapı sorunlarının çözülmesi ve e-devlet işleri için harcanması için tahhüt aldıklarını belirten Fuat Oktay, ayrıca yıl içinde 500 yataklı bir devlet hastanesi için çalışma başlatılacağını da açıkladı. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.