banner913
banner932
banner1012

Flamingodan güzel haber

banner1020

Karpaz’da deniz kenarında, 1 Eylül günü, halsiz ve ayakta duramaz halde bulunan flamingo kurtarılarak Yaban Hayat Hastanesi’ne ulaştırıldı.

banner974
Flamingodan güzel haber

banner971

Taşkent Doğa Parkı tarafından yapılan açıklamada, Başhekim Vet. Dr. Tayfun Çanakçı ve Uzmanlar tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen ve yoğun bakıma alınan flamingonun dün yapılan kontrollerinde tedaviye yanıt verdiği gözlemlendiği aktarıldı. 
Yapılan açıklamada, “Kıbrıs Yaban Hayat Hastanesi ve Araştırma Laboratuvarı uzmanları gerçekleştirdiği tedavi ve rehabilitasyon sürecinde, flamingonun ayağa kalkıp yürümeye ve kilo almaya başlaması, önümüzdeki günlerde tamamen iyileşip doğaya döneceği konusunda bizleri ümitlendiriyor. Umuyoruz ki adamızda ve dünya genelindeki bu ekolojik yıkımı en az hasarla atlatırız.” ifadeleri kullanıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.