banner913
banner932
banner1012

Eylemlerimiz sertleşecek

banner1020

Toplu Taşımacılar Birliği’nin eylemleri sürüyor

banner974
Eylemlerimiz sertleşecek

banner971


“Araçlarımızı devretmeye getiriyoruz, çünkü ödeyemiyoruz” sloganıyla 2 Mart tarihinde Başbakanlık önünde araçlı eylem başlatan Toplu Taşımacılar Birliği eylemlerinin sekizinci günü geride kaldı.
Çadır kurup ateş yakan eylemciler, taleplerine henüz bir cevap alamadı.
Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Menteş Aytaç, önceki akşam Sağlık ve Maliye Bakanının da olduğu görüşmede Başbakan Ersan Saner ile görüştüklerini söyledi. Birçok konuda da mutabık olduklarını kaydeden Aytaç, “Bugün (dün) Maliye Bakanı Dursun Oğuz saat 11.30’a randevu verdi ancak saatlerce beklememize rağmen yanında misafirleri olduğu için bizi almadı” dedi. 
Menteş Aytaç, hak için günlerdir sokakta yatıp kalktıklarını ifade ederek, sinirlerin giderek gerildiğini, psikolojik olarak da çok ezildiklerini kaydetti.
Sokak oğlanı olmadıklarını da kaydeden Aytaç, “Hak arayışı için eylem yapıyoruz. Diğer birliğe protokol yaptıklarını biliyoruz. Biz hakkımızı isteriz, eylemlerimiz sertleşecek. Karşı birlik başkanına söylemek istediğim tek şey aksiyon filimi seyretmesin” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.