banner913
banner932
banner1012

Evkaf’tan eğitime büyük bir katkı daha

banner1020

Eğitime aralıksız şekilde katkılarda bulunan Kıbrıs Vakıflar İdaresi, bu kez Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu’na yeni bir sınıf kazandırdı

banner974
Evkaf’tan eğitime büyük bir katkı daha

banner971
Kıbrıs Vakıflar İdaresi, okullara sürdürdüğü yardımlara devam ediyor.
Geçmişten gelen iyilik medeniyetini yürüttüğü iyilik faaliyetleriyle günümüze taşıyan Kıbrıs Vakıflar İdaresi, 2023 yılına da eğitim katkılarıyla başladı.
İnsanların En Hayırlısı İnsanlara Faydalı Olandır ilkesini benimseyerek çalışmalarına devam eden Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu’na bir sınıf daha kazandırarak okulun öğrenci kapasitesini arttırmasına olanak sağladı.
Geçtiğimiz yıllarda okula bir sınıf daha kazandırılmış, bilgisayar, klima, projeksiyon cihazı gibi ihtiyaçlar da karşılanarak okula katkı sağlanmıştı.
Aynı zamanda Barış İlkokulu, Serhatköy İlkokulu ve Haspolat İlkokulunun da çeşitli eksiklikleri giderilmiş, ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı da alınmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.