banner913
banner932
banner1012

“Etik olarak, siyasi olarak doğru değil”

banner1020

UBP Milletvekili Zorlu Töre, kurultayda aday olduğunu açıkladı, kabine değişikliğine gitmenin de doğru bulmadığını anlattı

banner974
“Etik olarak, siyasi olarak doğru değil”

banner971
 
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Zorlu Töre, UBP kurultayında aday olmaya karar verdiğini açıkladı. Töre, "Haziran ayında kurultay yapılması gerekir. Başbakan bu konuda söz vermiştir. Umarım sözünden dönmez" diye ekledi. 
Töre, adaylıktan vazgeçmesinin ise söz konusu olmayacağına da vurgu yaptı.
Ali Pilli’nin görevden alınmasını yorumlayan Zorlu Töre, kabine değişikliğine gitmenin etik olarak, siyasi olarak doğru bulmadığını anlattı.
UBP’nin kendi tüzüğü ve siyasal partiler yasasına göre 2021 yılının en geç Ekim ayında kurultay yapma mecburiyetinde olduğunu ifade eden Töre, erken seçim olacağı için kurultayın mayıs veya haziran ayında yapılma gerekliliğinin ortaya çıktığını belirtti. Yasal zeminin kurultayı Mart ayında yapmaya elvermediğini kaydetti. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.