banner913
banner932
banner1012

Ertan Ersan gözyaşlarıyla uğurlandı

banner1020

Dün hayatını kaybeden Şehit Aileleri ve Malûl Gaziler Derneği eski Başkanı Ertan Ersan bugün öğle namazına müteakip Lefkoşa Mezarlığına defnedildi

banner974
Ertan Ersan gözyaşlarıyla uğurlandı

banner971

Yakalandığı hastalık sonucu dün hayatını kaybeden Şehit Aileleri ve Malûl Gaziler Derneği eski Başkanı Ertan Ersan bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ersan’ın cenazesi, Lefkoşa’da İsmail Safa Camisinde kılınan öğle namazını müteakip Lefkoşa Mezarlığına defnedildi.

Törene 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Maliye Bakanı Serdar Denkaş, bazı bakanlar, sivil ve askeri yetkililer, kurum kuruluş, dernek temsilcileri, Ersan’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Ersan’ın oğlu Okan Ersan burada yaptığı konuşmada, Ersan’ın vatanını, evlatlarını, ailesini koruyan gözeten, insanları seven, yardımsever,  aile dostları ve sevenleri tarafından saygı duyulan biri olduğunu söyledi.

Ertan Ersan, son iki buçuk aydır kanser hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Ersan, kurucusu olduğu Şehit Aileleri ve Malûl Gaziler Derneği’nde 22 yıl süreyle başkanlık yapmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.