banner913
banner932
banner1012

Erdoğan için PCR testi

banner1020

Erdoğan ile görüşecek olan, O'na yaklaşabilme ihtimali olan herkesin PCR testi yaptırılması istendi. Bu çerçevede Tatar çifti başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı personeli testlerini yaptırdı

banner974
Erdoğan için PCR testi

banner971
 
 
 
 
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pandemi tehdidine rağmen KKTC'ye geliyor olması bazı testleri de zorunlu kıldı. 
Erdoğan ile görüşecek olan, O'na yaklaşabilme ihtimali olan herkesin PCR testi yaptırılması istendi. Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar başta olmak üzere 70 Cumhurbaşkanlığı personeli de testlerini yaptırdı. 
BASIN MENSUPLARI DA TESTTE
Öte yandan Erdoğan'ın bulunduğu noktalarda görev yapacak olan basın mensupları da teste tabi tutuldu.
Sağlık Bakanlığı, törenler ve Maraş için ülkeye gelecek olan TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takibini yapacak olan basın mensuplarının PCR testi yaptırması gerektiğini duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada bu testlerin ücretsiz olacağı ve dün sonuna dek yapılması gerektiği ifade edildi.
Bu çerçevede Acil Durum Hastanesi'nde tüm medya mensuplarına PCR testi yaptırdı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.