banner913
banner932
banner1012

Ercan’da öğrenci trafiği

banner1020

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler adamıza gelmeye devam ediyor

banner974
Ercan’da öğrenci trafiği

banner971
 
 
Dört gözle beklenen üniversite öğrencilerini, Ercan Havalimanı’nda okul standları karşılıyor
2020’de COVID-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitim yapılamayan KKTC’de 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler adamıza gelmeye devam ediyor.
T&T Ercan Havalimanı’ndan giriş yapan öğrencilere üniversiteler dış mekânda kurdukları stantlar ile onları karşılıyor ve rehberlik ediyorlar.  
T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, üniversitelerin ülke ekonomisi için çok büyük bir değer olduğunu belirtti.
Özçelik, “2021’de hükümetimizin yüz yüze eğitim kararı vermesinin ardından Sağlık ve Eğitim Bakanlıklarımızın aldığı tedbirle öğrenciler adamıza gelmeye başladı. Bizler de T&T Ercan Havalimanı’nda yolcularımız ve öğrencilerimizin sağlığı için her türlü hijyen önlemlerini almış durumdayız.
Öğrencilerimizin adaya gelmesi esnafımız ve piyasanın yeniden canlanmasına neden olacak ve ekonomik çarklar yeniden dönmeye başlayacaktır. T&T Ailesi olarak bizler de öğrencilerimize eğitim ve öğrenimleri boyunca başarılar sağlıklı günler dileriz” dedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.