banner913
banner932
banner1012

Emine Benli'nin tümörünün tamamı temizlendi

banner1020

Beyin sapı tümörü teşisi konulan Emine Benli’nin beynindeki tümörün başarılı bir operasyon sonucu tamamen temizlendiği bildirildi.

banner974
Emine Benli'nin tümörünün tamamı temizlendi

banner971
 

Emine Benli’nin annesi Neval Benli’nin verdiği bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı tarafından önerilen ve Prof. Dr. Memet Özek'in görev aldığı Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyon sonrası Emine Benli uyandırıldı ve operasyon sonrası oluşan yan etkiler belirlenerek servise alındı. Benli’ye gerekli fizik tedavi ve psikolojik destek müdahaleleri de yapılmaya başlandı.

Anne Benli, doktordan alınan bilgi doğrultusunda, patoloji sonucu için detaylı araştırma yapılarak 8 haftalık bir süre zarfında bilgilendirileceklerini kaydetti, bu süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.