banner913
banner932
banner1012

El-Sen bugün itibariyle borçlu kurumların elektriğini kesmeye başlıyor

banner1020

El-Sen bugün itibarıyla, kuruma borcu olan tüm devlet daireleri ve buna bağlı tüm kurum ve kuruluşların elektrik enerjilerinin kesileceğini duyurarak, “İlk olarak kuruma 152 milyon TL borcu olan Maliye Bakanlığı, yüklü miktarda borcu olan Vakıflar İdaresi ve BRTK’nın elektrikleri kesilecektir” açıklaması yaptı

banner974
El-Sen bugün itibariyle borçlu kurumların elektriğini kesmeye başlıyor

banner971
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), bugün itibarıyla, kuruma borcu olan tüm devlet daireleri ve buna bağlı tüm kurum ve kuruluşların elektrik enerjilerinin kesileceğini duyurdu.  
El-Sen Genel Başkanı Kubilay Özkıraç, yaptığı açıklamada, “İlk olarak kuruma 152 milyon TL borcu olan Maliye Bakanlığı, yüklü miktarda borcu olan Vakıflar İdaresi ve BRTK’nın elektrikleri kesilecektir” dedi.
Kubilay Özkıraç, toplumun her sıkıntısına ses vermiş olan kurum çalışanlarının bugün de yapılmak istenenlere karşı elini taşın altına koyduğunu belirtti.
Özkıraç, devlet ve devlete bağlı kurumlardan yaklaşık 900 milyon TL alacağı olan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (Kıb-Tek), devletin borcunu ödememesi ve sürekli borçlandırılmasıyla batağa sürüklenmeye çalışıldığını öne sürdü.
“YENİ OLUŞACAK OLAN HÜKÜMETİ SON KEZ UYARIYORUZ”
“Bu kurumun fedakâr çalışanları ve onların örgütlü sendikası El-Sen, devletin kendi halkına olan borcunu söke söke almak için elinden geleni ardına koymayacaktır” şeklinde konuşan Özkıraç, yeni oluşacak hükümeti de son kez uyardıklarını belirtti ve “Bu vurdumduymazlık devam ederse geçmişte olduğu gibi her türlü eyleme gitmekten çekinmeyeceğiz” dedi. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.