banner913
banner932
banner1012

Eğitim Bakanlığı'ndan Show Haber'e şeftali tarifi

banner1020

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Show TV Ana Haber bülteninde ülke yemek kültürünün başlıca simgelerinden biri olan “Şeftali Kebabı”nı farklı bir şekilde tarif etmesine kayıtsız kalmadı ve toplumda oluşan hassasiyeti dikkate alarak, Show TV Haber Müdürü Sadık Ergün Çolak’a bilgilendirme yazısı gönderdi

banner974
Eğitim Bakanlığı'ndan Show Haber'e şeftali tarifi

banner971

Kültür Dairesi Müdürü Kerim Akpolat tarafından gönderilen bilgilendirme yazısında Ana haber bülteninde verilen tarifin Kıbrıs’a özgü lezzetli Şeftali Kebabı tarifi ile hiçbir alakasının olmadığını belirtilerek, yayınlanan tarifin Kıbrıs Türk Halkını üzdüğü kaydedildi.

Şeftali Kebabı’nın bilgilendirme yazısında, gönderilen tarif ile yeninden yapılarak ana haber bülteninde tekrar yayınlanması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin sağlanması gerektiği ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.