banner913
banner932
banner1012

“Efendilerin keyfini bekliyoruz”

banner1020

KTAMS, KHK’nın 2019’da ilan ettiği tebliğ ve icra memuru münhaliyle ilgili sınavın hala yapılmaması nedeniyle tüm kaza mahkemeleri tebliğ ve icra memurluklarında grev yaptı

banner974
“Efendilerin keyfini bekliyoruz”

banner971
 
KTAMS Başkanı Güven Bengihan, Kamu Hizmeti Komisyonu’nun 2019’da ilan ettiği tebliğ ve icra memuru münhaliyle ilgili sınavı ne zaman yapacağının hala belli olmadığını kaydederek, bu konuda adım atılmazsa kaza mahkemelerinde dün başlattıkları grevi sürdüreceklerini belirtti.
Sendika tüm Kaza Mahkemeleri Tebliğ ve İcra Memurluklarında dün 08.00- 16.15 saatleri arasında grev yaptı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi önünde dün sabah basın açıklaması yapan KTAMS Başkanı Bengihan, sonuç alınıncaya kadar mücadelelerine devam edeceklerini kaydetti.
15 Ekim’e kadar süre tanıdıkları yetkililerin bu konuda hiçbir adım atmadığını belirten Güven Bengihan, “Bizlerin gösterdiği sabrı ve iyi niyeti idare göstermiyor. Mahkeme yönetiminin bu konuda hiçbir suçu yoktur. Gerekli talebi yazdılar, sınav konularını gönderdiler, onlar da sınav tarihini bekliyor…Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı sınav tüzüğündeki değişiklikleri gerekçe göstererek tüm sınavları erteledi. Bu makul bir gerekçe değil” şeklinde konuştu. Sadece tebliğ ve icra memurluğu değil, 2015’ten beri birçok kadroda yüzlerce kişinin başvurduğu münhallerin de sınav tarihlerinin ilan edilmediğini kaydeden Bengihan, “Efendilerin keyfini bekliyoruz” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.