banner913
banner932
banner1012

Dr. Fazıl Küçük bursu için başvurular başladı

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Vakfı, “Dr. Fazıl Küçük” bursu vereceklerini açıkladı

banner974
Dr. Fazıl Küçük bursu için başvurular başladı

banner971
 
Dr. Fazıl Küçük Vakfı, “Dr. Fazıl Küçük” bursu vereceklerini açıkladı. Başvurular 19 Eylül'e kadar kabul edilecek.
Vakıf’tan yapılan yazılı açıklamada, Kıbrıs Türk halkının, varoluş mücadelesinin lideri ve halkı zor günlerinde her koşul ve ortamda başarıyla savunan Dr. Fazıl Küçük’ün anısını yaşatmak, onun saygınlığını kalıcılaştırmak, gelecek kuşakların belleklerinde her zaman adının yer etmesine, dünya çapında saygınlığını artırmak ve eğitime verdiği önemi anlatmak için “Dr. Fazıl Küçük Bursu” verileceği belirtildi.
 Açıklamada, Dr. Fazıl Küçük Vakfı burslarının, KKTC uyruklu, lise öğrenimini tamamlamış veya üniversite öğrenimi devam eden başarılı ve maddi imkanları yetersiz öğrencilere verileceği ve İngilizce hazırlık eğitimi gerektiren programlar için de ek bir yıl hazırlık sınıfını da kapsadığı kaydedildi. 
Burs imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerin başvuruları yarından itibaren 19 Eylül tarihine kadar Dr. Fazıl Küçük Vakfı’na yapması gerektiği belirtildi.
Burslar, Dr. Fazıl Küçük Vakfı Burs Komitesi tarafından yapılacak değerlendirmeyle başarı durumları ve maddi desteğe ihtiyaçları esas alınarak devlet bursu almayan aday ve yedek bursiyerler arasından belirleneceği kaydedildi.
Burslara başvurmak isteyenlerin, 172 A, Girne Caddesi, Lefkoşa adresindeki Dr. Fazıl Küçük Vakfı’na (Halkın Sesi Gazetesi yanı) şahsen başvurabilecekleri belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.