banner913
banner932
banner1012

Dr. Erol Uçaner isyan etti

banner1020

banner974
Dr. Erol Uçaner isyan etti

banner971

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Ürologu Opr. Dr. Erol Uçaner, bazı dairelerin açılabileceği görüşü üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu karara adeta isyan etti.

Komitedeki doktor arkadaşlarının 30 Nisan’a kadar beklenmesi tavsiyesine karşın hükümetin bazı daireleri açma kararını almasının yanlış olduğunu ima etti.

İşte Dr. Uçaner’in paylaşımı:

“Açın daireleri, hepsini açın, yatay seyreden grafik diyorsunuz ya, o grafik bir seyir değişirse işte o zaman konuşulacak başka şeyler de olacak! Komitedeki doktor arkadaşlar 30 Nisan’a kadar sabır diyor!!! Vardır bir bildikleri elbet!! Çalıştılar, hesapladılar,!! Dinlemeyin!! Önemi yok! Siz kalkmış grafik yataydır, haftaya tedbirli açalım kararı alıyorsunuz! Pandemiye de bekleriz sizleri! Yoğun bakıma da! Açın heryeri! Bu aldığınız kararla yarın insanlar zaten artık sokaklardadırlar!!! Bu arada neden yarından açmazsınız? Zaten kaç gündür yeni vaka yok, Bence beklemeyin ,bir an önce ne yaşanacaksa onu yaşayalım derim ben! Sizce?

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe - 4 yıl önce
Bence de çok erken eğer bu açılımlar geçekleşirse bir kaos yaşanır ve herşey sil baştan olur az sabır
Avatar
İsimsiz - 4 yıl önce
Doğru şöylüyor biraz daha beklersek ne olurmuş açlıktan yoksa parasızlıktan mi ölürüz
Avatar
Benal - 4 yıl önce
Başdakiler hukumet gorevlileri bakanlar sizin için herşey basıt halkı duşunmuyorsunuz emeklinin parasını kes onun parasını kes siz ne işe yarar sınız doktorlarımız hemşirelerimiz canları pahasına evlatlarını aillelerini terk etmiş durunda mucadele ediyollar onlara saygınız olsun bekleyın ha yok vakalar azaldı ş çıksın çabasında iseniz az can yandı artı halkın saglıgını onemsemiyoruz derseniz deycek soz bulamam
Avatar
H.T - 4 yıl önce
Dikkat ederseniz açacakları yerler maliyeye gelir getirecek yerler. Hazine tamtakır. Günübirlik yaşayan bir ülke.Daha ilk aydan maaşlardan kesinti. Sanırım bu ay kesintili maaşları da ödeyemiyecekler. Millet de bunlardan yol okul hastane hapishane bekler.
Avatar
Metin Gūllū - 4 yıl önce
Bu kadar fedakarlık boşa gide bilir yazık olur en azından ay sonuna kadar beklenmeli tamamıyla kaygınıza katılırım
Avatar
Halil Yeltekin - 4 yıl önce
Kesin akıncı ve taraftarları Rumlardan talimat aldılar kolayı yoldan savaşmadan koronayla insanımızı Yok etme taktiği bu yüzden daireleri arkasında turizimi ulaşımı okulları aç korona virüs işini bilir KKTC Rumlara teslim işte bu kadar basit
Avatar
Osman - 4 yıl önce
Birşey yazmaya gerek yok. Hal ortada, altada rahatsız edici birşey yazmayın diyorlar. Halkımız rahatsız. Birşey yazmayın diyorsunuz... ilginç.