banner913
banner932
banner1012

Dört başkandan gizli görüşme

banner1020

CTP, HP, DP ve TDP Genel Başkanları, CTP Genel Merkezi’nde dün 3 buçuk saatlik gizli bir görüşme gerçekleştirdi

banner974
Dört başkandan gizli görüşme

banner971
 
Cumhuriyetçi Türk Partisi, Halkın Partisi, Demokrat Parti ve Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanları, Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Merkezi’nde dün 3 buçuk saatlik gizli bir görüşme gerçekleştirdi.
Saat 14.00 sıralarında başlayan ve basına kapalı bir şekilde gerçekleşen toplantıda ne konuşulduğuna yönelik bilgi verilmezken, dörtlü koalisyon hükümetinin kurulmasına yönelik görüşmelerin süreceği ifade edildi.
Parti Başkanları açıklama yapmadı. Bu konuda prensip kararı aldıklarını söyleyen Başkanlar görüşmelerin bugün de devam edeceğini açıkladı
Öte yandan edindiğimiz bilgiye göre CTP merkez yürütme kurulu dün akşam toplantıya çağrıldı. Parti Başkanlarıyla yapılan görüşmenin MYK toplantısında masaya yatırıldığı öğrenildi.
Bu arada Başkan Erhürman 4 siyasi parti başkanıyla görüşmesi sonrasında Otelciler Birliği Başkanı DinağÇağıner, Ticaret Odası Başkanı Deniz , Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk ve Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ile bir görüşme gerçekleştirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.