banner913
banner932
banner1012

“Dijitalleşme ve kurumsallaşma sağlanacak”

banner1020

Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Çeler, belediyede dijitalleşme ve kurumsallaşmanın sağlanacağını vurguladı.

banner974
“Dijitalleşme ve kurumsallaşma sağlanacak”

banner971
Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Çeler, Girne Belediyesi’ni ziyaret ederek seçim kitapçığını belediye çalışanlarına takdim etti. Çalışanlarla ile sohbet eden Zeki Çeler, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ifade ederek, seçim kitapçığındaki projeleri birlikte hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.
Çeler, belediyede dijitalleşme ve kurumsallaşmanın sağlanacağını vurguladı. Çeler, vatandaşın belediyeye gelmeden ödeme, birimlere başvuru ve başvuru takibi yapabileceği dijitalleşmeden bahsederek, “Girne Uygulaması” ile vatandaşın görüş ve önerilerini belediyeye iletebileceğini, sorunlarını konum ve görsellerle birlikte belediyeye aktarabileceğini, Girne Kent Kart uygulaması ile Girnelilere belediye hizmetlerinde ayrıcalık tanınacağını söyledi.
Kendisini büyük bir sevgi gösterisiyle karşılayan çalışanlara teşekkür eden Çeler, Girne Belediyesi’nde çalışma barışını sağlayacağını ifade etti.
Çalışanların mutlu olduğunda işyerinde verimin arttığına dikkat çeken Çeler, adam kayırmaca ve hak yemeye son verileceğini, herkese adil davranılacağını dile getirdi.
İşe alma, tayin ve terfilerde yasalara uyulacağına işaret eden Çeler, Bel-Paz çalışanlarının sendikalaştırılacağını ve toplu iş sözleşmesi imzalatılacağını kaydetti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.