banner913
banner932
banner1012

“Derhal açıklama yapmak zorundasınız”

banner1020

CTP Genel Başkanı Erhürman: “Yurttaşlarınızın 'acaba Türkiye’ye girebilecek miyim' sorusuyla karşı karşıya kalması, yetkili makamlar' olarak umurunuzda mı?”

banner974
“Derhal açıklama yapmak zorundasınız”

banner971
 
 
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, BASIN-SEN Başkanı Ali Kişmir’in ‘giriş yasağı’ olduğu gerekçesiyle Türkiye’ye alınmamasının ardından Cumhurbaşkanlığı Başbakanlık ve Dış İşleri Bakanlığı’nın ‘suskun’ olduğuna işaret etti.
Erhürman’ın açıklaması şöyle:
“Bu kez de Ali Kişmir... Hakkında "giriş yasağı" bulunduğu gerekçesiyle Türkiye'ye giriş yapamadı. Nedenine dair bilgisi yok; oysa bu Ali Kişmir'in en temel hakkı. Her konuda, her fırsatta açıklama yapan KKTC Cumhurbaşkanlığı da, bu konuda doğrudan sorumlu olan Dışişleri Bakanlığı da, Başbakanlık da bir kez daha suskun.
KKTC yetkili makamları Kıbrıslı Türklerin seyahat özgürlüğünü ve herkesin çok önemli olduğunu her fırsatta söylediği Kıbrıs Türk halkı ile Türkiye ilişkilerini yakından ilgilendiren bu konuda konuşmayacaksa hangi konuda konuşacak?!!
Yurttaşlarınızın Türkiye'ye giderken "acaba girebilecek miyim" sorusuyla karşı karşıya kalması ya da böyle bir soru nedeniyle gitmeme kararı vermesi "yetkili makamlar" olarak umurunuzda mı? Bu konuyla ilgili, daha da fazla gecikmeden, derhal bir açıklama yapmak zorunda  olduğunuzun farkında mısınız?!!”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.