banner913
banner932
banner1012

“Dere geçerken at değiştirilmez”

banner1020

UBP Milletvekili Yasemin Öztürk, Pilli’nin görevden alınmasında zamanlamanın yanlış olduğunu belirti

banner974
“Dere geçerken at değiştirilmez”

banner971
Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin görevden alınmasında zamanlamanın yanlış olduğunu belirten Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Yasemin Öztürk, “Dere geçerken at değiştirilmez” dedi.
Görev değişikliğinde bakanlığa atanan Üstel ve Canaltay’ı işaret eden Yasemin Öztürk, “Şu anda atanalar başarısızdır demiyorum ama dere geçerken at değiştirilmez. Bu aşamada verilen karar yanlıştır.” ifadelerini kullandı. 
Ersan Saner’in Başbakan olarak daha çok verim alabileceği bir kişiyi seçme isteminin doğal olduğunu kaydeden Öztürk, bu zamanlamanın yanlış olduğu görüşünü savundu.
Mart ayında yapılması planlanan kurultay için destek verdiğini belirterek, “Seçim tarihi için en geç tarih Ekim diye konuşuluyordu, bunun en erken zamanda olması bazı soru işaretlerini akıllardan kaldıracaktır.” görüşünü paylaştı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.