banner913
banner932
banner1012

"Deniz yoluyla ulaşımda fiyat artışı şikayetleri takibe alındı"

banner1020

Bakan Atakan "Şu an adadan tek çıkışın denizyollarına kalmasına paralel olarak yolculardan gelen fiyat artışı şikayetleri takibe alındı" dedi

banner974
"Deniz yoluyla ulaşımda fiyat artışı şikayetleri takibe alındı"

banner971

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, deniz yoluyla ulaşımda yolculardan gelen fiyat artışı şikayetlerini takibe aldıklarını ve acentelerin uyarıldığını açıkladı.

Bakan Atakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu sorunun devamı halinde, Ticaret Dairesi'yle iş birliği içinde bu hizmetin "denetimli mal ve hizmetler" sınıfına alınacağını, sıkıntıların 171 numaralı tüketici şikayet hattına bildirilebileceğini duyurdu.

Atakan'ın paylaşımı şöyle:

"Şu an adadan tek çıkışın denizyollarına kalmasına paralel olarak yolculardan gelen fiyat artışı şikayetleri takibe alındı. Acenteler bu konuda uyarıldı. Devamı halinde Ekonomi Bakanlığı Ticaret Dairesi ile iş birliği içerisinde müdahale edilip bu hizmetler 'denetimli mal ve hizmetler' sınıfına alınacak. Bu yönde yaşanan sıkıntıları 171 numaralı 'Alo Tüketici' hattına bildirebilirsiniz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.