banner913
banner932
banner1012

Cumhurbaşkanlığı’nda 45. Yıl resepsiyonu

banner1020

Cumhurbaşkanı Akıncı,20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi

banner974
Cumhurbaşkanlığı’nda 45. Yıl resepsiyonu

banner971

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 45’inci yıldönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı’nda resepsiyon verdi.

Resepsiyona, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkan Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Bilgiç, Başbakan Ersin Tatar, 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, CHP Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Temsilcisi Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Hasan Küçükakyüz, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, İyi Parti Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu, üst düzey askeri yetkililer, bazı bakanlar, milletvekilleri, yabancı parlamenterler ve kutlamalar için ülkeye gelen heyetler ve davetliler katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.