banner913
banner932
banner1012

“Çok şükür evime geldim, çocuklarımın başındayım”

banner1020

İki kez meme kanseri olan ve son olarak beyninde kütle tespit edilen 36 yaşındaki İnci Avcı, İstanbul’da başarılı bir operasyon geçirerek evine döndü

banner974
“Çok şükür evime geldim, çocuklarımın başındayım”

banner971
10 yıl arayla iki kez meme kanseri olup, tek göğsünü aldırmak zorunda kalan ve bu kez de beyninde kütle tespit edilen 36 yaşındaki İnci Avcı, İstanbul’da başarılı operasyon geçirdi.
Avcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Beni tanıyan tanımayan herkesin o kadar dualarını aldım ki Allah hepinizden razı olsun, çok teşekkür ediyorum sevgilerimi saygılarımı sunarım hepinizi çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.
Avcı’nın paylaşımı şöyle:
“Çok şükür evime geldim çocuklarımın başındayım.
Burdan öncelikle sağlık bakanımız İzlem Gürçağ Altuğra’ya, Prof. Dr. Mete Karatay ve İdris beye, dernek başkanımız Raziye anneme, Federasyon başkanı Hasan hocam, bilgin hocam, canım Petek Hocam, birbirinden değerli hocalarıma, Güneş hanıma,  İskele Kanser Hastaları Ersin hanıma, Gazimağusa Belediyesi’ne, Atatürk Kreşi öğretmenlerine ve çalışanlara, canım arkadaşlarıma, Firuze Ceylan Cansel Naz Zumba aileme burdan ismini sayamadığım canım arkadaşlarıma, beni hiç yalnız bırakmayan Gönül ablama. Beni tanıyan tanımayan herkesin o kadar dualarını aldım ki Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum sevgilerimi saygılarımı sunarım hepinizi çok seviyorum.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.