banner913
banner932
banner1012

Çok konuşulan iki fotoğraf

banner1020

Konya'daki İslami Dayanışma Oyunları'na katılan Cumhurbaşkanı Tatar’ın iki fotoğrafı çok konuşuldu

banner974
Çok konuşulan iki fotoğraf

banner971

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ülkesinin ve sporcularının davet edilmediği Konya'daki İslami Dayanışma Oyunları'na katılarak bazı kesimlerin büyük tepkisini toplarken, iki fotoğraf çok konuşuldu.
"Yeni siyaset" olarak Kıbrıs'ta "egemen eşitlik ve eşit uluslararası statü"yü dillendiren Tatar, 56 İslam ülkesine de bu eşitlik ve statüyü tanıtmayı başaramadı.
Tatar'ın önceki günkü açılış sırasında 'bir adım geriden' gelen fotoğrafı dikkat çekti.
Tatar, yaşananları "İslami İşbirliği Teşkilatı 56 ülkeden ibarettir. Türkiye Cumhuriyeti bizi bu oyunlara dahil etmek için çok mücadele verdi esasında ama 56 ülkeden oluşan teşkilat bunu kabul etmedi" sözleriyle savunurken, Cumhurbaşkanı Tatar, İslami Dayanışma Oyunları açılışında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bazı konuk devlet başkanlarıyla yaptığı gayrı resmi anları paylaştı.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıslı Türk gençliğinin davet edilmediği İslami Dayanışma Oyunları açılışında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve konuk devlet başkanlarıyla bir araya geldi. Tatar’ın Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte çekilen fotoğrafı da gündem oldu.
Fotoğrafta Erdoğan ve Aliyev’in elleri kenetlenirken, Tatar’ın ellerinin ise kucağında olduğu dikkat çekti.
 


Tatar'ın önceki günkü açılış sırasında liderlerin 'bir adım gerisinden' geldiği görüldü
 
 
 


Erdoğan ve Aliyev’in elleri kenetlenirken, Tatar’ın ellerinin ise kucağında olduğu dikkat çekti
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.