banner913
banner932
banner1012

Çift kemerli köprünün yıkılmasındaki ürkütücü neden

banner1020

Erenköy Eski Limandaki çift kemerli köprünün yıkılma nedeni ile ilgili yapılan araştırmalar çarpıcı gerçeği ortaya koydu

banner974
Çift kemerli köprünün yıkılmasındaki ürkütücü neden

banner971

Ülkemizin doğal güzelliklerinden biri olan ve bür süre öncek yıkılan Erenköy Eski Limandaki çift kemerli köprünün yıkılmasıyla ilgili iddialar konusunda Biyologlar Derneği araştırma yaptı.

Biyolaglar Derneği'nin yaptığı araştırmaya göre, çift kemerli köprünün yıkılmasının en büyük nedeni bölgeye taşınan dolgu maddesi. Derneğin denizde ve karada yapılan inceleme ve araştırmaları sonucunda konusunda uzman akademisyenler bölgeye taşınan tonlarca kaya, inşa edilen bina, çevrede dolaşan kamyonlar ve dozerlerin oluşturduğu titreşimler muhtemelen köprünün yıkılmasına neden olduğuna dikkat çektiler. 

Biyolaglar Derneği "Son iki hafta içerisinde sadece bölgeye 200 kamyon dolgu maddesi taşınmıştır. Yetkililerini en kısa sürede bu katliama dur demesi gerekir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.