banner913
banner932
banner1012

Çiçekçilerde ve mağazalarda Anneler Günü telaşı

banner1020

banner974
Çiçekçilerde ve mağazalarda Anneler Günü telaşı

banner971

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de yarın kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle gerek çarşı ve mağazalarda gerekse çiçekçilerde hareketlilik gözden kaçmıyor.

Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle tedbirli bir şekilde kutlanması konusunda uzmanların uyarısı olması nedeniyle birçok vatandaşın annelerini ziyaretlerini bugünden yapmayı planladığı bildirilirken, ziyaretlerde annelerine küçük bir hediye veyahut çiçek almak isteyen vatandaşlarımız ise alış veriş yaptıkları gözlemlendi.

Özellikle çiçekçilerde yoğunluk gözden kaçmazken, giysi veyahut farklı bir hediye almak isteyen vatandaşlarımızın ise mağazalarda hediye seçtikleri görüldü.

Bu arada Lefkoşa’da birçok büyük alış-veriş merkezi de Anneler Günü nedeniyle alış-veriş yapan annelere küçük birer çiçek fidanı hediye ettiği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.