banner913
banner932
banner1012

Çiçek yerine mama

banner1020

Gazimağusa Belediyesi’nin yeni başkanı Uluçay, tebrik maksatlı çiçek yerine hayvan barınağına mama bağışı yapılması çağrısı yaptı

banner974
Çiçek yerine mama

banner971
Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, tebrik maksatlı çiçek yerine hayvan barınağına mama bağışı yapılması çağrısında bulundu.
Uluçay, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Uluçay tüm vatandaşlardan kendisine tebrik maksatlı gönderilecek çiçekler yerine, Gazimağusa Belediyesi’nin Hayvan Barınağına mama bağışı yapılmasını rica etti.
Açıklamasında, “İnanın ki oraya gelecek mamalara sevimli dostlarımızın çok ihtiyacı var. Biz zaten bugün itibari ile şehrimizin kendisini çiçek gibi yapmak için çok çalışacağız... Mama bağışında bulunmak isteyen arkadaşlarımız: +90 (548) 816 60 36 numaralı telefondan barınaktan sorumlu arkadaşlarımıza ulaşıp bağışlarını iletebilirler” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.