banner913
banner932
banner1012

Cesedi önce tarlaya atmışlar sonra gömdüler

banner1020

Ara bölgedeki cesetle ilgili 3 kişi tutuklandı. Cesedin önce kanalizasyon kuyusuna atıldığına ardından tarlaya gömüldüğüne inanılıyor

banner974
Cesedi önce tarlaya atmışlar sonra gömdüler

banner971
 
 “Athienu” (Kiracıköy) - “Luricina” (Akıncılar) arasındaki bir tarlada 30 yaşlarında kadına ait çürümüş bir ceset bulundu, olayla ilgili bir Mısırlı tutuklandı.
Politis ve diğer gazetelere göre, tarlanın traktörle sürüldüğü sırada bulunan cesedin, Lefkoşa’nın Rum kesiminde bir evde öldürülen kadının evin yatak odasında saklanan ancak kokmaya başladığı için haftalar veya aylar önce Kiracıköy’e götürülerek bir tarlaya gelişigüzel gömülen bir kadına ait olduğu anlaşıldı.
Gazete, öldürülen kadınla arasında ilişki bulunan 32 yaşındaki bir Mısırlı’nın tutuklandığını ve önceki gece de olayla ilgisi görülen 2 yabancı uyruklu hakkında daha tutuklama emri çıkarıldığını yazdı.
Polis, tarlada plastik poşetlere sarılı gömülü bir şekilde bulunan cesedin 5 ay önce Lefkoşa'daki terk edilmiş bir binanın kanalizasyon kuyusuna atıldığına aylar sonra onu yetkililere ihbar eden arkadaşının yardımıyla Kiracıköy’e taşındığına inanıyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.