banner913
banner932
banner1012

Cem Dana adaylıktan çekildi

banner1020

Cem Dana, Mağusa Belediyesi başkan adaylığından geri çekildiğini açıkladı

banner974
Cem Dana adaylıktan çekildi

banner971
 


Cem Dana, Mağusa Belediyesi başkan adaylığından geri çekildi.
Dana’nın açıklaması şöyle:
“Yıllarca Ulusal Birlik Partisinin birçok yönetim organında görev almış bir partili olarak özelde Gazimağusa, genelde ülkemin menfaatlerini dikkate alarak adaylıktan çekildiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. Bu kararı verirken, ulusal davamız, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile ortak yürütmekte olduğumuz milli politikamız ışığında bu kararı verdim. Bundan sonra da özelde Gazi Mağusa, genelde ülkemin menfaatleri doğrultusunda, UBP çatısı altında hizmet vermeye devam edeceğim.”
Öte yandan UBP Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel yazılı açıklamasında Cem Dana'nın adaylıktan geri çekilmesini memnuniyetle karşıladığını belirtti.
Üstel'in açıklaması şu şekilde:
“Sayın Cem Dana’nın adaylıktan geri çekildiğini memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayım. Yapmış olduğumuz görüşmenin ardından, sayın Cem Dana Gazimağusa için ortaya koymuş olduğumuz projeleri ve  Cumhuriyeti ile birlikte ortak mutabakatla yürüttüğümüz dış politikamızı da dikkate alarak partisi ile tam bir uyum içerisinde yürüme kararı almıştır.
Cem kardeşimizi, adaylık konusunda ısrar etmeme kararından dolayı  kutlar, UBP çatısı altında beraber yürüyecek olmamızdan büyük memnuniyet duyduğumu belirtirim. Bu seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını idrak etmesi tüm tabanımıza da örnek olmuştur. Bu özverili kararın diğer bölgelerde UBP adayına rağmen aday olmayı düşünen partililerimize emsal teşkil etmesini temenni eder, partimizin tüm adaylarına başarılar dilerim.”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.