banner913
banner932
banner1012

“Çelebi, çalışanı tehdit etti”

banner1020

BES Başkanı Mustafa Yalınkaya, Çelebi'nin beyin ameliyatı geçiren emekçiyi kendisine oy vermediği gerekçesiyle tehdit ettiğini iddia etti

banner974
“Çelebi, çalışanı tehdit etti”

banner971
Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Mustafa Yalınkaya, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’nin silahlı saldırıya uğraması sonrası, “Dikmen belediyesinde yaşanan bu üzücü olayı tasvip etmemiz asla mümkün değil, Ancak emekçinin onuru, gururu haysiyeti ve ekmeğiyle oynanmaz” dedi.
Yaşanan olayı doğru bulmadığına vurgu yapan Yalınkaya, 'ancak saldırıyı gerçekleştiren işçinin nasıl bu raddeye getirildiği ve bunu yaptığı araştırılmalı' diye konuştu. 
Çelebi'nin beyin ameliyatı geçiren emekçiyi kendisine oy vermediği gerekçesiyle tehdit ettiğini iddia eden Yalınkaya  'belediyelerde nelerin yaşandığının sorgulanması gerektiğini' vurguladı ve bu yönde yetkililere çağrı yaptı. 
Çelebi'yi Dikmen Belediyesi'nde küçük küçük imparatorluklar kurmakla suçlayan Yalınkaya, "Bir belediye başkanı, çalışanı bu aşamaya getirmemeli" dedi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.