banner913
banner932
banner1012

Çatalköy’de korkulan olmadı

banner1020

Çatalköy'deki Nahide Kuaför'ün işletmecisi Nahide Çiftçioğlu, korona virüs temaslısı olan çalışanının korona virüs test sonucunun negatif çıktığını açıkladı

banner974
Çatalköy’de korkulan olmadı

banner971

Çatalköy'de faaliyet gösteren Nahide Kuaför Salonu işletmecisi Nahide Çiftçioğlu, korona virüs temaslısı olan çalışanının korona virüs test sonucunun negatif çıktığını açıkladı.
Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çiftçioğlu, her ihtimale ilişkin ikinci kez PCR testi yaptıracaklarını söyledi.
Nahide Kuaför Salonu’nda çalışan bir kişinin babasının korona virüs testi pozitif çıkmış, Nahide Çiftçioğlu, her ihtimale karşın işletmesini kapatma kararı almıştı.

Nahide Çiftçioğlu’nun açıklaması şöyle:
Değerli müşterilerimiz Safiye’ye (personelin adı) test yapıldı. Safiye’nin test sonucu negatif çıktı. Müşterilerimizin açısından düşünürsek Safiye’nin temaslısının temaslısı olarak test sonucumuz temiz çıktı. Bu arada bizler evimizde izole olarak kalmaya devam edeceğiz.
2’nci test sonucunu da bekleyerek o da temiz çıkınca son olarak ekibimle birlikte test sonuçlarını size paylaşarak bilgi vereceğim.
3-4 gün daha beklemek en güzelidir sonrası dükkanımızı açarız kısmetse.
İlk haberi sevinerek sizlere bilgi
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.