banner913
banner932
banner1012

“Çalışmayan meclisten maaş da alınmasın”

banner1020

Milletvekili Zaroğlu, erken seçim tarihi üzerinde uzlaşı sağlanana kadar meclise gitmeyeceğini söyledi ve Meclis oturumlarının açılmaması halinde milletvekili maaşını iade edeceğini belirtti

banner974
“Çalışmayan meclisten maaş da alınmasın”

banner971
 
Bağımsız milletvekili Bertan Zaroğlu,  erken seçim tarihi üzerinde uzlaşı sağlanana kadar meclise gitmeyeceğini söyledi.
Erken genel seçim tarihinin belirlenmesi gerektiğine dikkat çeken Zaroğlu, “Bu hükümete desteğim yok. Erken seçim tarihi muhalefet ile belirlensin. Uzlaşı sağlansın. O zaman Meclis’e girilir, destek verilir. Ortak akılla, üzerinde ortak fikre verilen yasalara destek vermek şartıyla seçime gidilebilir” dedi.
Meclis oturumlarının açılmaması halinde milletvekili maaşını iade edeceğini anlatan Zaroğlu. “Çalışmayan meclisten maaş da alınmasın” diye konuştu.
Bertan Zaroğlu, “Meclis çalışmaları bu şekilde devam ederse, açılmazsa ve oturumlar gerçekleşmez ise hak etmediğimi düşündüğüm milletvekilliği maaşımı geri iade edeceğim” şeklinde konuştu ve diğer milletvekillerinden de aynı sağduyuyu beklediğini sözlerine ekledi.
Zaroğlu, “Çalışmadıkları mecliste maaş alıp oturmasınlar, maaşları iade etsinler. Aynı cesareti ve delikanlılığı kendileri yapsınlar. Çalıştırmadıkları mecliste halkın sırtından kazandıkları parayı iade etsinler. Ben Bertan Zaroğlu olarak Meclis’in bu şekli ile çalışmaması halinde önümüzdeki ay yatacak para itibari ile seçime kadar olan tüm maaşımı iade edeceğim. Aynı delikanlılığı onlardan karşılık olarak bekliyorum. Bana göre yine bir şeytanlık yapıp bu şekilde devam edeceklerini düşünüyorum. Meclis’i 24 saat erteleyerek kurultaya kadar bu şeytanlığı yapacaklar” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.