banner913
banner932
banner1012

“Çalışmalar ülkenin her noktasında sürecek”

banner1020

Başbakan Ünal Üstel, yerel seçimlerin ülke, anavatan Türkiye ve ulusal dava için çok önemli olduğunu vurguladı

banner974
“Çalışmalar ülkenin her noktasında sürecek”

banner971

Başbakan Ünal Üstel, Aşağı Bostancı’da kırsal kesim arsalarındaki asfalt döküm açılış törenine katıldı.
İçişleri Bakanlığı Konut Edindirme İdaresi’nin ‘her hafta bir köyde olacağız’ sloganıyla başlattığı köylerdeki kırsal kesim arsaları altyapılarının tamamlanması çalışmaları çerçevesinde Aşağı Bostancı’da asfalt döküm açılış töreni yapıldı.
Törende konuşan Üstel, hükümetin, geçmişten gelen biriken sorunlar, çözüm bekleyen konular ve ihtiyaç olan yasalarla ilgili çalışmalar başlattığını kaydederek, kırsal kesim arsası altyapılarının da bunlardan biri olduğunu söyledi. Üstel, çalışmaların ülkenin her noktasında devam edeceğini, amaçlarının gençlerin ülkelerine sahip çıkıp yaşadıkları topraklara kök salması ve bu ülkede yaşamlarını devam ettirmelerinin sağlanması olduğunu vurguladı.
Yerel seçimlere de değinen Üstel, 18 belediye ile seçime gidileceğini ve bu seçimlerin ülke, anavatan Türkiye ve ulusal dava için çok önemli olduğunu söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.