banner913
banner932
banner1012

Çalışma izni işlemlerinde adım adım dijitalleşme

banner1020

banner974
Çalışma izni işlemlerinde adım adım dijitalleşme

banner971
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, çalışma izni işlemlerinde tam otomasyona geçilmesi ve dijital dönüşüm sağlanması konusunda, ALBANK ve ANALİZ SYSTEMS temsilcileriyle bir araya geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda gerçekleşen toplantıda, Taçoy, Şükrü Can başkanlığındaki ALBANK Yönetim Kurulu üyeleri ve Sultan Taçyıldız başkanlığındaki Analiz Systems Ltd. temsilcileri ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ecevit Alper, Çalışma Dairesi Müdürü Sezgi Ballı ve Bakanlık Bilgi İşlem Bölümü yetkilileri de hazır bulundu.
Taçoy, çalışma izin işlemlerinde tam otomasyona geçilmesi ve dijital dönüşüm sağlanması konusunda hayata geçirilecek projelerle ilgili, ALBANK ve Analiz Systems Ltd. yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ALBANK arasında daha önce imzalanan protokol kapsamında çalışma izni ile ilgili ödemelerin bankaya gitmeye gerek kalmadan QR kod ile online yapılabildiğini anımsatan Taçoy, Bakanlık tarafından vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek amacıyla hangi alanlarda otomasyona geçilebileceği konusunda paydaşlarla istişarelerde bulunduklarını belirtti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.