banner913
banner932
banner1012

Çalıp oynayarak protesto

banner1020

Koop-Sen üyesi çalışanlar Binboğa ve Koop Gaz yönetimini 'siyasi istihdam yapmaya çalışmalarından dolayı' çalıp oynayarak protesto etti

banner974
Çalıp oynayarak protesto

banner971
 
 
Koop-Sen’in siyasi istihdamlar yapılmak istenmesi nedeniyle Binboğa ve Koop Gaz’da yaptığı grev devam ediyor.
Çalışanlar bina önünde çalıp oynayarak yönetimi protesto etti.
Koop-Sen Başkanı Mehmet Ali Güröz, canlı yayında konuştu.
“Grevimiz devam ediyor. Resmi bir makam ile temasımız olmadı. Sadece Kooperatif Mukayyidi ile görüştük. Bizden grevi kaldırmamızı istedi. Yurt dışındaymış, Cuma gün gelince görüşeceğini ve gerekli düzenlemeyi yapacağını söyledi ama biz bunları çoktan geçtik. Bir çok kez mukayyid Kemal Deniz Dana ile de ilgili bakan ile de görüştüm. Binboğa’nın yeni personele ihtiyacı yoktur. 5 kişi işten ayrıldı, onların yerine 5 işçi istihdam edildi.  104 personelimiz var ve birlik içinde devam edeceğiz greve. Biz yetkili bir muhatap isteriz. Çalışma Bakanlığı’dır, Turizm Bakanlığı’dır, onlar devreye girmelidir. Görüşmezlerse eylemlerimiz devam edecek. 3 gündür grevdeyiz ama eylemlerimizin dozu artacak. Eğer muhatap bulmazsa grevin dozu artacak.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.