banner913
banner932
banner1012

Çağman istifa edecek mi?

banner1020

Ulusal Birlik Partisi (UBP) - Demokrat Parti (DP) - Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Azınlık Hükümeti’nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’ın istifası gündemden düşmedi.

banner974
Çağman istifa edecek mi?

banner971
 
Hükümet kulislerinde farklı senaryolar konuşulurken, gözler yeni haftaya çevrildi.
‘İstifası’ konuşulan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman ve DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu sessizliğini korurken, DP Genel Sekreteri Afet Özcafer Koral Çağman’ın istifasıyla ilgili durumun bugün netleşeceğini belirtti.
Çalışma ve Güvenlik Bakanı Koral Çağman’ın istifası durumunda, UBP- DP-YDP Azınlık Hükümeti kabinesi 6 ayda 2’nci kez değişikliğe gitmek zorunda kalacak. UBP’nin başbakanlığında son 2 yılda 3 farklı kabine görev yaptı.
Büyük ortak olarak iki hükümettir görevde olan UBP, Koral Çağman’ın istifasıyla iki hükümet döneminde dördüncü kez Kabine değişikliğine gitmiş olacak…
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.