banner913
banner932
banner1012

Büyükoğlu “atama” ile Meclis’te

banner1020

HP’den istifa ettikten sonra UBP’ye geçen ancak milletvekilliği seçimini kaybeden Hasan Büyükoğlu, Meclis Genel Sekreterliği Örgütü, İdari Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürü oldu

banner974
Büyükoğlu “atama” ile Meclis’te

banner971

Ulusal Birlik Partisi’nin geçen dönemki azınlık hükümetine dıştan destek olan Hasan Büyükoğlu, seçimi kaybetti ama bu kez “atama” ile Meclis’e görevlendirildi.
23 Ocak 2022 Genel Seçimleri’nde Ulusal Birlik Partisi’nden milletvekili adayı gösterilen ancak halktan onay almayıp kazanamayan Hasan Büyükoğlu, Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü, İdari Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürü olarak atandı.
7 Ocak 2018 Genel Seçimleri’nde Halkın Partisi’nden milletvekili seçildikten sonra istifa ederek UBP-DP azınlık hükümetine dıştan bağımsız olarak destek veren Büyükoğlu 2022 seçimleri öncesinde UBP’ye katılmıştı.
Büyükoğlu’nun mecliste görevlendirilmesinin ardından “Seçimi kazanamayınca atama yöntemiyle meclise sokuldu” yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü, İdari, Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürlüğü görevini 9 Kasım 2018’den beri sürdüren Nadire Bayraktaroğlu’nun görevden alınarak yerine dünden geçerli olmak üzere Hasan Büyükoğlu’nun atanmasını içeren karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.