banner913
banner932
banner1012

Büyük yatırımlar gündemde

banner1020

TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, iki günlük çalışma ziyareti amacıyla KKTC’ye geldi. Fuat Okay’ın gündeminde mali protokolün imzalanması yanında ulaştırma alanında büyük yatırımların hayata geçmesi de bulunuyor

banner974
Büyük yatırımlar gündemde

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye ile KKTC arasındaki Mali İş  Birliği Protokolü'nün de görüşüleceği 2 günlük çalışma ziyareti amacıyla dün saat 14:00’da Ercan Havalimanı’na indi. 
Fuat Oktay’a Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin eşlik ediyor.
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC ziyaretini "birlik beraberlik" vurgusu ile duyurdu. 
Fuat Okay’ın gündeminde mali protokolün imzalanması yanında ulaştırma alanında büyük yatırımların hayata geçmesi de bulunuyor.
TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bugün Başbakan Ersan Saner ile baş başa bir görüşme gerçekleştirecek. Türkiye ile KKTC arasındaki Mali İş Birliği Protokolü’nün ele alınacağı heyetler arası görüşmeye geçilecek.
Bugünkü görüşmelerin ardından Oktay, Gazimağusa’da yer alan “Bir Zamanlar Kıbrıs” film setini ziyaret edecek. Fuat Oktay’ın KKTC’den bugün saat 16:40’da ayrılması bekleniyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.