banner913
banner932
banner1012

“Bütçede ciddi açık var”

banner1020

Maliye Bakanı Alişan Şan, bütçede ciddi açık olduğunu ve Türkiye’den kaynak beklendiğini belirtti

banner974
“Bütçede ciddi açık var”

banner971
 
 
Maliye Bakanı Alişan Şan, bütçede ciddi açık olduğunu, Maliye kaynaklarına bakıldığında sıkışıklık yaşandığını söyledi, Türkiye’den kaynak beklendiğini belirtti.
Gelecek katkıdan da belediyelere gerekli ödemelerin yapılacağını dile getiren Şan, “Bu bir kredi değil, katkı olarak planlanır” şeklinde konuştu.
Şan, bütçelerin öngörü ile yapıldığını söyleyerek, ek bütçenin İstatistik Kurumu’nun öngördüğü çerçevede hazırlandığını kaydetti, “Ortada bir sorun vardır, bu da aşikardır” değerlendirmesinde bulundu.
Şan, olağanüstü durumdan geçildiğini, belediyelerin kaynaklarının eksik olmasının da bundan kaynaklandığını söyledi.
Belediye başkanları ve sendikalarla bir dizi toplantılar yapıldığını ifade eden Şan, “Gerçekleşenleri çarpalım, bölelim, bu katkıların hepsini verelim. Ama imkanlar ve yapabileceklerimiz belli” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.