banner913
banner932
banner1012

“Bu kadar mı aciziz?”

banner1020

Dr. Mine Kanmaz Süthan, aşı olmak için gittiği Girne Akçiçek Hastanesi’nde yaşadıklarını anlattı ve “En basit bir organizasyonu yapmaktan bu kadar mı aciziz” diye tepki gösterdi

banner974
“Bu kadar mı aciziz?”

banner971
Kolan Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Mine Kanmaz Süthan, dün aşı olmak için gittiği Girne Akçiçek Hastanesi’nde yaşadıklarını anlattı, tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi.
Dr. Mine Kanmaz Süthan’ın paylaşımı şöyle:
“Saat 10.30’a aşı olmak için Girne Akçiçek Hastanesi’ne gittim. Aşı acil servis içinde tek bir hemşire tarafından yapılıyordu. Kapıdaki görevli sıra numarası verdi sırası geleni tek tek içeriye alıyordu geri kalan sağlık çalışanları Acil servis kapısı önünde üst üste yığın halinde sırasının gelmesini bekliyordu sosyal mesafe falan yok tabii imkan da yok yağmur yağıyordu çünkü. Bu arada Ambulansla ve ayaktan acil hastalar da aynı kapıdan girip çıkıyordu. Tam 2 saat bekledikten sonra ancak aşımı yaptırabildim Hastahanede daha uygun bir alan yok muydu potansiyel riskli sağlık personelini dar bir alan da üstüyse bekletmek mi gerekiyordu. En basit bir organizasyonu yapmaktan bu kadar mı aciziz”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.