banner913
banner932
banner1012

Böyle giderse kapanma yakın

banner1020

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, böyle giderse 3-4 gün içinde hastanelerin dolacağını söyledi ve “Vakalar böyle devam ederse kapanma olur” dedi

banner974
Böyle giderse kapanma yakın

banner971
 
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Faiz Sucuoğlu, Kıbrıs TV’de Erçin Şahmaran’ın sorularını yanıtladı.
Kıbrıspostası’na göre elektronik bileklikle evde karantina uygulamasının önümüzdeki hafta başlayacak olmasını değerlendiren Sucuoğlu, “Açık söylüyorum. Ev karantinasını başarabilir miyiz? Emin değilim. Akdeniz insanı sıcak kanlı” dedi.
Sucuoğlu, ev karantinasına giren kişilerin imzaladıkları taahhütlere uyması gerektiğinin de altını çizdi.
Ev karantinasının çok ciddi bir denetim istediğini dile getiren Sucuoğlu, “Kafelere, restoranlara bakıyoruz. Kurallara tam bir uyum maalesef yoktur. Çok dikkatli olmak lazım.  Toplu gezmeyi, toplu oturmayı seven bir toplumuz” ifadelerini kullandı.
Önceki gün açıklanan 70 vakaya vurgu yapan Sucuoğlu, önümüzdeki 3 haftaya çok dikkat etmek gerektiğini belirterek, böyle giderse 3-4 gün içinde hastanelerin dolacağını söyledi.
Kapasitenin belli olduğunu söyleyen Sucuoğlu, “Vakalar böyle devam ederse kapanma olur” dedi.
Bundan sonra olacak kapanmada, tamamen açabilecek işletme sayısının az olacağını dile getiren Sucuoğlu, iflasların kapıda olduğunu kaydetti.
Yapılan çalışmaların sürecin kapanmadan nasıl götürüleceği yönünde olduğunu ifade eden Sucuoğlu, halka da büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.