banner913
banner932
banner1012

Birçok bölgede elektrik kesintisi yapılacak

banner1020

banner974
Birçok bölgede elektrik kesintisi yapılacak

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kampüsü, Pandemi Hastahanesi ile Necat British School’un elektrik enerjisi yarın 45’er dakikalık sürelerle dönüşümlü olarak kesilecek.

Kıb-Tek Lefkoşa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım onarım çalışmasından kaynaklanacak kesintiler  09.30-12.00 saatleri arasında olacak.
Öte yandan Haspolat’ta, Airkam Ltd, Hurdacılar Bölgesi ve civarındaki su kuyularına yarın  elektrik enerjisi  verilemeyecek.

Kıb-Tek Lefkoşa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışmasından kaynaklanacak kesinti  09:00-13:00 saatleri arasında olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.